2010.03.06.
18:34

Írta: Hirborze

Szemtetoválás

Szemtetoválás

Egy torontói férfi lehet a büszke tulajdonosa az első szemgolyó tetoválásnak. A férfi igazi kék szemeket szeretett volna. Az új technika feltalálója elárulta, hogy több mint 40 kísérlet előzte meg az első igazi műveletet.

 

 

 

A kék festéket egy antibiotikumos szemmosóval kellett kombinálni. A festést igen óvatosan kellett végrehajtani, nehogy megvakuljon a férfi a beavatkozás következtében. A tetováló mester óva int mindenkit, hogy otthon kipróbálja a szemtetoválást, mivel egy nagyon veszélyes beavatkozásról van szó, és ha valaki rosszul csinálja, akár meg is vakulhat tőle.

VAN ENNÉL DURVÁBB IS

Extrém testkultúra: van, hogy eltávolítanak az adott szövetből egy darabot, mondjuk szív vagy csillag alakban.
 

 

 

 

 

 

Van, mikor nem eltávolítanak, hanem hozzáadnak a módosítani kívánt testrészhez. Így jön létre a Gyűrűk Urában látott tünde-fül. Na jó már ez is durva szerintem, azért legyen annyi eszük az embereknek hogy lássák mi van még határokon belül és mi az oltári nagy hülyeség. Nem is beszélve a a nyel kettévágásról.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: extrém testkultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr801814325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása