2010.05.23.
16:26

Írta: Hirborze

Nagyon megrázó felvétel: Leugrott egy férfi a Szabadság hídról (VIDEÓ)

A tűzoltók éppen egyezkedtek vele, amikor a férfi váratlanul meggyújtotta magát a turulon ülve. Leugrott, de nem a Dunába, hanem az úttestre eset. Rögtön szörnyethalt. Leugrott a Szabadság híd tetejéről, és életét vesztette egy férfi szombat este. A rendőrségre este fél 9 körül érkezett a riasztás, hogy valaki felmászott a Szabadság híd egyik turulmadár szobrára. A rendőrség lezárta a híd mindkét oldalát, majd a tűzoltóság megpróbálta jobb belátásra bírni a férfit.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint a férfi öngyilkosságot követett el, de a halál pontos okait még közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Annyi biztos, hogy a férfi nem a Dunába, hanem az úttestre ugrott, a helyszínen meghalt. A forgalmat a közlemény szerint este 10 óráig lezárták a hídon, de olvasóink levelei szerint még éjjel féltizenkettőkor sem lehetett gyalogosan és autóval sem átmenni a Szabadság hídon.


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr592025415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása