2010.07.06.
19:55

Írta: Hirborze

Kockahas: Jason Statham a középpontban

Mai kockahas rovatunkban Jason Stathammel foglalkozunk. Jason Statham ugyan nem szép, és nem is udvarias, de tagadhatatlanul férfias.

A 36 éves brit színész Guy Ritchie filmjével, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsővel robbant be a köztudatba, előtte a French Connection modelljeként dolgozott. A 98-as film után aztán sorba jöttek az akciófilmjei a Szállító sorozattól a Crankig. Statham néhány hete azt nyilatkozta az askman.com-nak, hogy ebben a filmben forgatta élete legnehezebb szexjelenetét, mégpedig akkor, amikor egy egy bevásárlóközpont kellős közepén kellett meztelenre vetkőznie.


"Agresszív szexjelenetet forgatni eleve nehéz, főleg egy nyilvános helyen, ahol a kiabálnak az emberek és folyamatosan fotózzák az ember sápadt, fehér fenekét." -mondta.

Végül itt a lényeg, egy rakás Statham ruhában és anélkül:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jason Statham






















Jason Statham éppen boxeralsóban.

Néhány paparazzi fotó: 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr402134056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása