2010.06.22.
15:39

Írta: Hirborze

Elaludt betörés közben egy bicskei férfi

Elaludt betörés közben egy bicskei férfi, és amikor többórás pihenés után felébredt, minden mozdíthatót magával vitt a házból; bűnügyi őrizetbe vették. A 35 éves férfi ittas állapotban két közvetlen szomszédjához tört be, és alkohol után kutatott. Az először felkeresett házban nem talált, onnan szerszámokat és több üveg lecsót vitt el - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.




A másik szomszédtól - akinek a házába az ajtóüveg betörésével jutott be - már bort is lopott, s fél üvegnyi ital elfogyasztása, valamint kiadós alvás után szerszámokat, konyhai eszközöket, élelmiszert tulajdonított el - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

A betörésből származó holmikat egy bejelentés nyomán tartott házkutatáskor találták meg nála a rendőrök. Mindkét lopással meggyanúsították.

MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr892101190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása