2010.07.26.
13:05

Írta: Hirborze

Újból hódít a fecske fürdőnadrág!

Image 1 for 'Celebrity men in their speedos' galleryÚjból hódít a fecske fürdőnadrág a sztárok körében! Rod Stewart,Giorgio Armani,Chris Rea Michael Schumacher,Jack Nicholson,Diego Maradona,Prince William,David Beckham csak pár név akik még ma is bevállalják a fecskét.  A fecske az a típusú fürdőnadrág, melynek viseléséhez vagy nagy bátorság kell, vagy hibátlan alak.


 


 

 

 

 

Kezdjük a sort Rod Stewart-tal a  brit énekes és dalszövegíró is szereti a fecskét. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Maga Giorgio Armani is bevállalja a fecskét.Giorgio Armani kreációiért világszerte vagyonokat adnak a nők, de úgy tűnik a 76 éves divattervezőnek is szüksége lenne egy saját stylistra. Giorgio Armani a világ egyik leghíresebb divattervezője. Legújabb kollekciójának darabja az a fehér fecske fürdőnagrág, mely állítólag már most nagy siker a vásárlók körében. De talán a 76 éves tervezőnek nem saját magának kellene promotálnia saját kreációit.





 




Image 9 for 'Celebrity men in their speedos' galleryItt van Michael Schumacher aki színes fecskéjével virít a hajón.


 

 

 

 

 

 

 

 


 

Image 10 for 'Celebrity men in their speedos' galleryJack Nicholson

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Image 20 for 'Celebrity men in their speedos' galleryDiego Maradona éppen röplabdázik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image 24 for 'Celebrity men in their speedos' gallery
Sting Olaszországi  villájában.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Prince William














Image 23 for 'Celebrity men in their speedos' galleryBeckham korábban már itt írtunk róla.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image 2 for 'Celebrity men in their speedos' galleryChris Rea





















 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr992177080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BMilly 2011.04.25. 19:07:23

Nem tudom, hogy hány éves a cikk szerzője, de gondolom koránál fogva nincs tisztában a "fecske fürdőnadrág" mibenlétével.
A fenti képek a '70-'80-as években elterjedt "speedo" jellegű fürdőnadrág látható. Anyaga rugalmas, műszálas, és a legritkábban hagyta cserben viselőjét. Ezzel szemben a mostanában sokat emlegetett "fecske fürdőnadrág "színe fakó-kék, elöl középen, függőlegesen egy fehér csík rávarrva, és a baloldalon három madzag amivel megköthető. Sehol egy minta, sehol egy gumi. Ha nem jól kötötted meg a madzagot, a vászon rugalmatlansága miatt szabadon lebeghetett az anyag, de akár ki is oldódva okozhatott kellemetlen perceket viselőjének.
süti beállítások módosítása