2010.02.13.
13:18

Írta: Hirborze

Kitiltották egy üzletből, mert nyakában volt kislánya

Kivezettek egy férfit egy angliai szupermarketből, mert a nyakában vitte be kislányát. Azt mondták, veszélyt jelent a többi vásárlóra.









A 45 éves Martin Dunkley 6 éves kislányával, Natalie-val érkezett a Cambridgeshire-i szupermarketbe. A kislány a nyakában ült, mikor is a biztonsági őr lekapcsolta őket.

Az apát felszólították, hogy vagy tegye le a gyereket, vagy azonnal hagyják el az épületet, mert veszélyt jelentenek a többi vásárlóra.

Mr Dunkley felháborodva utasította vissza a kérést: „Ezt nem hiszem el! Ez képtelenség, nevetséges! Szerintem a gyermekem sokkal nagyobb biztonságban van a nyakamban, mintha a bevásárlókocsik között lenne kénytelen bandukolni, kitéve magát annak, hogy valaki elüti egy kocsival. Egyszerűen pitiáner dolog a biztonságot emlegetni ilyen esetben. Mi a kislányommal egyébként mindig így vásárolunk. Amikor bemegyünk egy üzletbe, indul a “NAT-NAV” – vagyis a „Natalie navigál” játék. A kislányom irányít, hogy merre menjek. Balra-jobbra vagy egyenesen előre. Én meg követem az ”utasításokat”. De most, épp csak beléptünk a szupermarketbe, máris megjelent a biztonsági őr, és felszólított, hogy azonnal tegyem le a gyereket, mert így nem vásárolhatunk”.

Az üzletlánc szóvivője egyébként azt javasolta a panaszt tevő Mr Dunkley-nak, hogy menjen vissza az adott üzletbe, és az ottani vezetőnél reklamáljon.

Arról, hogy Mr Dunkley-t végülis kárpótolták-e az incidensért vagy hogy azóta járt-e az üzletben - egyelőre nem érkezett hír.

Látsz vagy halasz valami hasonlót írj a hirborze@windowslive.com emailre!

Forrás: metro.co.uk
Kép: illusztráció!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr211754597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása