2010.02.15.
19:04

Írta: Hirborze

Elesett a kifutón Agyness Deyn, a sztármodell

Ritka jelenség szemtanúi lehettek a New York-i Divathét nézői, ugyanis Agyness Deyn elesett a kifutón, ráadásul rögtön kétszer.

Javában tart a Mercedes Benz által szponzorált New York-i divathét. Az esemény eddigi legnagyobb visszhangot kiváltó történése egy esés volt. Illetve kettő. Naomi Campbell Haiti megsegítésére szervezett egy bemutatót, amin kolléganője, Agyness Deyn is részt vett. A show keretében egy Burberry ruhát volt hivatott bemutatni a pár éve berobbant  szupermodell, de a sarok ezúttal túl magasnak bizonyult.

A huszonhat éves Agyness kis balesete azért volt érdekes, mert a divattörténelem legnagyobb esését, 1993-ban előadó Naomi Campbell is a modellek között volt. De ő ezúttal a talpán maradt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr971761088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása