2010.02.19.
23:04

Írta: Hirborze

Egy kis sport: Gyurta az év sportolója

Az úszó Gyurta Dániel, a kajakos Kovács Katalin és a karatés S. Kovács Ádám vehette át az Év sportolója 2009 díjat a Nemzeti Sportszövetség péntek esti gáláján. A gödöllői Grassalkovich-kastélyban megrendezett ünnepségen a magyar sportszakma javaslata alapján díjazták a tavalyi év legjobbjait. Gyurta Dániel aranyat nyert a római világbajnokságon, az isztambuli rövid pályás Eb-n szintén első lett.


A hetedik NSSZ-gálán Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya kapta az életműdíjat. Az Év utánpótláskorú sportolója díjat az úszó Hosszú Katinka vehette át, az edzők között Széles Sándor, Gyurta Dániel trénere lett az első, az Év sportvezetőjének járó elismerésben Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke részesült, míg a "sportolók egészségéért" kategóriát Páll Zoltán, a Világjátékokon részt vett magyar csapat orvosa nyerte.

MTI , KÉPEK: FOTÓ 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr301774874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása