2010.03.01.
16:07

Írta: Hirborze

S. Ábel lehülyézte a pécsi ámokfutót

Öldöklést tervezett. S. Ábel a gyanú szerint 22 embert akart megölni.  Fotó: Veres Viktor

Kritizálta S. Ábel (22) a pécsi lövöldözőt, Gere Ákost (23), miután a gyógyszerészhallgató november végén halálos áldozatot is követelő ámokfutásba kezdett a pécsi orvosi karon – derült ki a Blikk birtokába jutott levelezésből, amit a tragédia estéjén folytatott egyik ismerősével a gyanú szerint mészárlásra készülő S. Ábel.

A budapesti jogi egyetemista azt írta: „Egy megalázott ember bosszút állt... terjed az eszme, és egyre több ilyen eset lesz". Majd ezzel folytatta: „... olyan érzésem van, mintha valaki tőlem átvállalta volna...". Ezt követően pedig kritizálta G. Ákost: „... a srác hülye volt.

 

Megvolt a lehetősége, amikor kettesben maradt a stukkerével, hogy szépen lépjen le. Így azonban odabent fog megrohadni.  Ákos nevére sem fognak emlékezni. „A lényeg: megtörtént az első magyarországi Nagy Tett. De messze nem túlszárnyalhatatlan.  Nem is nagy tett a szó hagyományos értelmében, hisz nem adta az életét az ügyért".

Mint megírtuk, S. Ábelt három hete gyanúsították meg azzal, hogy tömegmészárlásra készült két bevásárlóközpontban vagy az egyetemén. Tervét azzal indokolta, hogy eddig 22 rossz éve volt, így ugyanennyi embernek kell meghalnia. Ezt a vallomását azonban később részben visszavonta. A birtokunkba jutott levelezés is kettős képet mutat S. Ábelről. Kritizálta és egyben magasztalta Gere Ákost, de a mondanivalója végén mégis fordulatot vett.

FORRÁS: BLIKK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr661800016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása