2010.03.03.
17:41

Írta: Hirborze

Megfőttek a szaunában

Meghalt két orosz férfi, akik szaunázás után egy véletlenül forráspontra hevített vízzel teli medencébe ugrottak - közölték kedden orosz nyomozók. Egy orosz lap beszámolója szerint egy harmadik férfi megpróbálta kimenteni az áldozatokat, de képtelen volt kihúzni őket a forró vízből.

A Komszomolszkaja Pravda című orosz bulvárlap beszámolója szerint a két férfi a gőzfürdőben eltöltött idő után ugrott bele a szaunához tartozó medencébe, hogy lehűtsék magukat. A víz azonban a lap cikke szerint valamiért forráspontra volt hevítve, és a két férfi halálra forrt. Az eset még február 18-án történt Kirov városában.A helyi nyomozók szerint a lehűlést szolgáló medencében lévő víz „az egyik áldozat hibája miatt melegedett fel”. A két férfi halálát túlmelegedés okozta - közölték a helyi hatóságok.

Forrás: AFP / Független Hírügynökség

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr961806265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása