2010.03.14.
13:30

Írta: Hirborze

12 éves és tényleges életfogytiglanit kaphat

Egy babaarcú amerikai gyerek országos rekordot dönthet, bár ennek nyilván nem örül. Ő lehet a legfiatalabb vádlott, akit tényleges életfogytiglanira ítélnek.

Jordan Brown, aki korábban leginkább csak azzal tűnt fel, hogy nagy Harry Potter rajongó, 11 éves volt, amikor agyonlőtte édesapja nyolchónapos terhes barátnőjét.

A fiú azért kapott dührohamot, mert megtudta, hogy az apja feleségül akarja venni a 26 éves Kenzie Houkot, aki így a mostohaanyja lesz, ráadásul rövidesen egy féltestvért is hozna a családba.

 

A pennsylvaniai ügyészség felnőttként akarja bíróság elé állítani, kettős gyilkosság vádjával. Ez azt jelenti, hogy tényleges életfogytiglanit kaphat.

Az apja az őt ért sokk ellenére kiáll a fia mellett, azt mondja ártatlan, és harcol azért, hogy ne felnőttként, hanem kiskorúként állítsák bíróság elé. Szerinte a fia végül is "jó gyerek", aki nem érdemli, hogy életfogytiglani börtönnel kellejen szembenéznie.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr51838764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása