2010.03.15.
21:27

Írta: Hirborze

Köhögés okozta a buszbalesetet – két halott

Köhögés okozta a buszbalesetet – két halottKét utas meghalt, harmincöten megsérültek, miután az árokban landolt egy busz Németországban. Bármilyen furcsán is hangzik, a balesetet az egyik turista köhögési rohama idézte elő.

 

 

 

 

Villingen-Schwenningenből Horvátországba tartott egy német turistabusz, de Ulmtól távolabb nem jutott. Az A8-as autópályán bekövetkezett balesetben két ember meghalt, 35-en pedig megsérültek, többen súlyosan. A jármű leszáguldott az útról, nekiütközött a korlátnak, majd felborult.

Tíz helikopter szállította a sérülteket a közeli kórházakba, illetve mintegy 160-an, rendőrök, tűzoltók, orvosok, katonák érkeztek a helyszínre, hogy kimenekítsék az embereket a buszból.
A baleset igen furcsa okból következett be: - Az egyik utas köhögő rohamot kapott és ez elterelte a sofőr figyelmét. Pár pillanatra hátrafordult, hogy megnézze, jól van-e a turista, s ez idő alatt elveszítette uralmát a jármű felett – nyilatkozta Christian Owsinski, rendőrségi szóvivő.
 

BorsOnline

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr811842430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása