2010.03.17.
20:45

Írta: Hirborze

Valóság, nem film: kamerák előtt halt meg a színész!

Sokkoló, megdöbbentő halálesetet rögzítettek a kamerák nemrég: borzalmas kínok között halt meg a meleg pornósztár, Dustin Michaels Floridában, egy Zoo Productions által készített valóságshow-forgatása közben.

A 23 éves férfi egy új realityban szerepelt, amikor a késő esti forgatásra riasztották a rendőrséget csendháborítás miatt. A helyszínre érkező rendőrök még látták, amint Dustin valamit a szájába töm, hogy elrejtse azt előlük, akkor azonban még nem tudták, miről van szó.

 

Később kiderült, hogy egy nagy zacskó marihuána volt a kérdéses tárgy, de akkor már késő volt: a drog széthullott a színész szájában és fulladásos halált okozott percek leforgása alatt. A rendőrök és a helyszínre siető mentők próbálták megmenteni a fiatalembert, de hiába: a lenyelt tárgy mérete és formája végzetes volt Dustin számára.

A megdöbbentő képsorokat a kamera végig rögzítette, így a Dustin Michaels voltaképpen a kamera előtt vesztette életét… A videót csak erős idegzetű olvasónknak ajánljuk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr311848091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása