2010.03.21.
15:14

Írta: Hirborze

Pucéran emelte volna a taxit

Egy pucér férfi leállította a forgalmat egy forgalmas úton az egyik kínai városban, majd megpróbált felemelni egy taxit, miközben azt kiabálta, hogy legyen velem az erő. Nem volt...

A szemtanúk csak döbbenten figyelték az eseményeket, amint a meztelen férfi kirohant az autók közé és megállított egy taxit. Megragadta a kocsi lökhárítóját és hosszasan próbálkozott a járgány felemelésével. A sofőr kiszállt, de ez sem segített. Na meg az sem, hogy időnként erőért kiabált.

A bizarr jelenet a kelet-kínai Hefei városának egyik főútján zajlott.

Idővel aztán megérkezett a rendőrség és megpróbálta elvezetni és felöltöztetni a férfit, de ez elsőre nem sikerült, mert bebújt az egyik rendőrségi kisbusz alá. Végül a rendőrök orvosok segítségével kihúzták a járgány alól.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr811856769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása