2010.03.28.
16:52

Írta: Hirborze

A világ legnagyobb férfi melle

Ez a rekorder nem valami boldog, sorra járja az orvosokat, de még nem találták meg a jelenség okát.

 

 

 

 

 

 

Az 53 éves kínai földműves, Guo Feng nagyon el van keseredve, hatalmas mellei ugyanis már karja mozgatásában, a munkában is akadályozzák.

Arról nem is beszélve, hogy a tapintatlan helyiek rendszeresen odaállnak a földje mellé, hogy meglessék és kinevessék. Ezért a legnagyobb melegben is kénytelen nagykabátot viselni.
 
 
"Tíz éve kezdett a mellem nőni, de akkor még nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, mert mindenütt híztam" - meséli Feng. "Az utóbbi pár évben azonban már elviselhetetlenné vált, egyik kórházból mentem a másikba, de senki nem tudott segíteni. Minden pénzemet vizsgálatokra költöttem, de nem kerültem közelebb a megoldáshoz."

A bögyös földművest most kezelő orvosok sem jöttek eddig rá a rejtély megoldására. Mint mondják, még soha nem láttak ilyet. Nem lehet szó mérgezésről, mert a vérében semmi rendellenest nem lehet kimutatni, nem találtak genetikai elváltozást sem. És Fengnek szerencsére nincs daganata sem.

Az orvosok azt mondják, addig nem nyúlnak Feng melléhez, amíg nem tudják kideríteni, mi okozta az elváltozást.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr201875198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása