2010.04.10.
15:19

Írta: Hirborze

Egy pillanat alatt megasztár lett a bolti eladóból

Több millióan nézték végig az interneten annak a fiatal férfinak a produkcióját, aki egy tajvani tehetségkutatóban tűnt fel. Története erősen emlékeztet a Susan Boyle-sztorihoz, a világhálón sokan már a skót énekes utódaként emlegetik.

 

 

A felvételen egy fiatal, duci, csokornyakkendős férfi egy tehetségkutató műsorban elénekli Whitney Houston "I Will Always Love You" című slágerét – írta a Népszava. A produkció nem csak a zsűrit ragadta magával: a YouTube videómegosztón általunk fellelt verziót közel kétmillióan látták.

A bolti eladóként dolgozó, 23 éves Lin Ju-csun a Népszava szerint az AFP hírügynökségnek úgy nyilatkozott: "Teljesen ledöbbentem, hogy ilyen érdeklődést váltottam ki. Nagyon boldog vagyok, hogy az embereknek tetszett a Whitney-dalom".
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr931909784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása