2010.04.28.
18:46

Írta: Hirborze

Lady Gaga Budapesten

Korunk minden bizonnyal leginkább popcsillag-képesebb előadója, Lady Gaga novemberben Budapesten lép fel, mert olyan sikeres a turnéja, hogy még hozzánk is elhozza.

Lady Gaga, a jelenkor egyik legkülönösebb előadója bejelentette telt házas európai turnéjának őszi bővítését. A The Monster Ball Tour starring Lady Gaga koncertsorozat május 7-én indul Stockholmban, német, holland, belga, francia, angol helyszínek követik, egy észak-amerikai kör is lesz a végén. Az elsöprő fogadtatásra tekintettel a turné ősszel visszatér Európába, október 13-tól újabb szériát láthat a közönség.

 

 

 

A budapesti koncertre belépőkhöz elsőként a www.livenation.hu [1] oldal április 28-án reggel 9 óráig regisztrált tagjai juthatnak. A tagoknak április 28-án 13 óra és 29. 15 óra között áll rendelkezésre az összes belépőjegy, szabadon választhatnak. Egy tag maximum 4 jegyet vásárolhat. Április 30-án, délelőtt 10 órától indul a teljes körű értékesítés a Livenation [2] oldalon keresztül, valamint a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában.

A Budapest Sportarénában 2010. november 7-én esedékes koncertre 4 különböző kategóriájú ülőjegyet, valamint állójegyeket lehet vásárolni.

Szólj hozzá!

Címkék: lady gaga

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr921960006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása