2010.06.27.
18:12

Írta: Hirborze

Egy csivava a világ legrondább kutyája

Egy csivava a világ legrondább kutyájaEgy Abby hercegnő nevű csivavát választottak a világ legrondább kutyájává. A négylábú hajlott hátával, görbe lábaival, és csukott bal szemével a legkevésbé sem hercegnői, csúnyasága viszont eléggé meggyőző volt ahhoz, hogy maga mögé utasítsa vetélytársait a kaliforniai Petalumában megrendezett versenyen.

Abby hercegnő gazdája, Kathleen Francis nagyon örült az ezer dolláros (231 ezer forintos) díjnak, de igyekezett leszögezni, hogy egyáltalán nem látja rondának kis kedvencét. - Szerintem ő a legszebb - mondta.

A nő alig öt hónapja vette magához a fajtiszta, és vélhetően a tenyésztés miatt torzult kiskutyát, amelyet egyszerűen csak kiraktak az utcára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr352113952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása