2010.06.30.
07:47

Írta: Hirborze

Ismét jósolt a nyolckarú orákulum

Ismét a német válogatott győzelmét jósolta Paul, a polip - közölte kedden a német média. Az oberhauseni tengeri akvárium kétéves puhatestűje immár valóságos orákulum a fociszurkolók számára.

 

 

 

 

 

 

Paul megjósolta már a németek csoportbeli mérkőzéseinek kimenetelét is, például, hogy legyőzik az ausztrálokat és a ghánaiakat, de kikapnak a szerbektől. Aztán megjósolta az angolok elleni győzelmet, és kedden a németekre „tippelt” az argentinok elleni szombati meccsel kapcsolatban.

Paul-t egyszerű módszerrel késztetik gondozói a jóslásra. A nyolclábú elé tesznek két, áttetsző műanyagkockát kedvenc eledelével, kagylókkal. A kockákon rajta van a német zászló, valamint az esedékes ellenfél lobogója. Amelyiket kiválasztja a polip, az a csapat fog győzni.

A német média beszámolója szerint kedden rendkívüli izgalmakat élhettek át a megjelent szurkolók és érdeklődők. Paul ugyanis 45 percen át tétovázott, hogy melyik kockát válassza. A "jóslatok szakértői" szerint német győzelmet jelzett Paul, de a hezitálása azt mutatta, hogy kemény lesz a meccs, ami esetleg hosszabbításban vagy tizenegyes-párbajban dől el.

A „szakértők” rámutattak, hogy a múlt héten villámgyorsan lecsapott Paul a német zászlójú kagylós kockára, és fittyet sem hányt az angolra, ami azt jelezte, hogy fölényes lesz a németek győzelme. És tessék, a németek 4:1-re verték az angol válogatottat.

Forrás: DE RTL TV/Független Hírügynökség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr872120039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása