2010.07.08.
11:28

Írta: Hirborze

Halálos foci VB vita!

A német szurkoló fejbe lőtt két olasz fiatalembert egy kocsmában, mert nem tudtak megegyezni, hányszor nyert Olaszország világbajnokságot!

 

 

 

 

 

Az egyik olasz fiatalember meghalt, a másik életveszélyes állapotban fekszik a kórházban, miután Hannover piroslámpás negyedének egyik kocsmájában összevesztek egy német szurkolóval azon, hogy Olaszország hányszor nyert eddig foci VB-t.

Az eset hétfőn, a hajnali órákban történt, amikor is a bár egyik törzsvendége és a szomszéd olasz étterem két alkalmazottja együtt iszogatott. A hannoveri rendőrség eddigi adatai szerint az egyik olasz fiatalember az olasz nemzeti mezt viselve kérkedett azzal, hogy Olaszországnak négy vb-győzelme van már, vagyis eggyel több, mint a német csapatnak.

A német szurkoló hajnali 6 óra körül hagyta el a rossz hírű negyed bárját, hogy nem sokkal később egy lőfegyverrel térjen vissza. Amikor a két olasz felállt, közelről fejbe lőtte őket.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr22138156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bsteve 2010.07.08. 13:51:07

francért kell ennyire véresen komolyan venni a focit...
a humor mindig eltűnik a fejekből, amint a csapatuk kikap, s még pl ezen az öltöny mezes gorillán tudnak vidámkodni
www.youtube.com/watch?v=O--NB3MtCr8
süti beállítások módosítása