2010.08.09.
11:57

Írta: Hirborze

33 millióba kerül a világ legdrágább cipője

33 millióba kerül a világ legdrágább cipője 100.000 fontért 100 évre szóló garanciát kapunk a gyémántokkal kirakott magassarkú aranyszandálra.

 

 

 

 

Az exkluzív, kézzel készített lábbelik várólistáján olyan brit celebritások szerepelnek, mint Victoria Beckham, Paris Hilton, vagy az X-Factor sztárja, Cheryl Cole. A műalkotásnak is beillő viselet elkészítése azonban közel 100 órát vesz igénybe. Előbb az aranylapokat kovácsolják az ötvösök a megfelelő formára, eztuán helyezik föl a 2200 apró kis gyémántdarabkát .

- A cipő az öltözet azon része, amelynek a nők többsége egyszerűen nem tud ellenálni. Ennek akartam a végletekig elvitt, luxusban fokozhatatlanul különleges darabjait elkészíteni. Így olyan műremeken csiszolhattam az arany- és gyémántműves tudásom, ami a célközönség szemében a legvonzóbb - mondta a különlegességek készítője, Michael Shellis a brit Sunday Mercury bulvárlapnak - és ha aki az én cipőmet viseli, annak garantáltan mindenki megnézi majd a lábait - tette hozzá az ötvös-divattervező, akinek remekeit a birminghami üzeletében értékesíti, de várólistája már így is népes. Hivatalosan nem erősítette meg az előjegyzett hírességek nevét, de nyilatkozata szerint Anglia legnevesebb hölgyeinek lábán látjuk majd viszont alkotásait.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr762209237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása