2010.06.28.
17:32

Írta: Hirborze

Leesett a lóról Harry herceg

Bei Polospiel vom Pferd gefallen: Hier übt Prinz Harry die Prinzenrolle!

Óriásit esett a lováról Harry herceg egy lovaspóló meccsen New York-ban. A világ nagy televízió többször mutatták, amint a keze és a lába az ég felé kalimpál, az esés után. A jótékonysági lovaspóló meccsen ott volt egyébként két hollywoodi filmsztár, Val Kilmer és az Oscar-díjas, Susan Sarandon, meg Mary J. Blige énekesnő is.

 


Elvesztette az egyensúlyát Harry herceg, miközben lovaspólót játszott New Yorkban. Kiesett a nyeregből és előre esett. Bukfencezve érkezett földre. Károly brit trónörökös kisebbik fia azonnal felállt, majd megkereste lovát és tovább folytatta a lovaspólót. Harry herceg nem sérült meg komolyabban az eséskor. Egy jótékonysági rendezvényen játszott lovaspólót. A résztvevők, főleg amerkai hírességek voltak, átszámítva 2 és 11 millió forint közötti belépőt fizettek. Harry a jótékonysági lovaspólóval saját, Afrika segélyalapítványa számára gyűjtött pénzt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr642116503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása