2010.02.16.
19:01

Írta: Hirborze

S. Ábel ölni fog, ha kiszabadul

„Lehet, hogy most börtönbe kerülök, de onnan egyszer úgyis kijövök" – fenyegetőzött Végh József kriminálpszichológusnak S. Ábel (22)
Hol nyugodt volt, hol feszült. Voltak olyan pillanatok, hogy úgy éreztem, ha nem a rendőrségen lennénk, akkor nekem támadna, talán meg is ölne. Olyan kirobbanó feszültség volt benne, amit, úgy vélem, csak agresszióval tudott volna feloldani – tudtuk meg a szakembertől. Hős akartam lenni, minta vikingek, ölni, halni, rabolni – idézte a joghallgató szavait Végh József, aki szerint az sem véletlen, hogy S. Ábel az Arszák nevet választotta magának. Arszák ugyanis a királyok királya volt.Kérjük, hogy védencemet hosszabb időn keresztül az Igazságügyi  Megfigyelő és Elmegyógyintézetben vizsgálják, ugyanis nem zárható ki, hogy súlyosan korlátozott – magyarázta Somfainé Vajda Ágnes, aki kételkedik abban, hogy az egyetemista képes lett volna a tömegmészárlásra.

Fotó: internet

Szólj hozzá!

Címkék: merénylet

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr671764108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása