2010.02.17.
16:53

Írta: Hirborze

Élőben követhető az Oscar Iphone-on

Az Amerikai Filmakadémia által megrendelt alkalmazás a nyertesekről küld értesítést, és meg lehet nézni a jelölt filmek előzeteseit is. Azért élő közvetítést nem kapnak a szoftver letöltői.

 

 

 

Élőben követhetik nyomon az iPhone és iPod készülékekkel rendelkezők a 82. Oscar-gálát - jelentette be az Amerikai Filmakadémia.

A speciális szoftver hozzáférést kínál mind a 24 kategória jelöltjeinek listájához, amely folyamatosan frissül, ahogy fény derül a díjazottak kilétére. Az iPhone és iPod készülékek tulajdonosai a legjobb film kategóriájában jelölt 10 film egyenként 10 másodperces részletét is megtekinthetik.

"Szeretnénk kapcsolatba lépni a filmek szerelmeseivel. Alkalmazásunk lehetőséget kínál számukra, hogy részesei legyenek mindannak az izgalomnak és érdeklődésnek, amely a gáláig és majd a díjátadó estéjén keletkezik" - mondta Janet Weiss, az Amerikai Filmakadémia marketingigazgatója.

A 82. Oscar-díjátadó március 7-én a Los Angeles-i Kodak Színházban helyi idő szerint 17 órakor kezdődik.

FORRÁS: INDEX
FOTÓ: INTERNET 

Szólj hozzá!

Címkék: oscar

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr651766659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása