2010.02.22.
18:14

Írta: Hirborze

Európába indult világcsúcsáért a nepáli miniember

Nagy útra indult a világ - nem hivatalosan - legkisebb embere, az 51 centi magas Khagendra Thapa Magar: Nepálból Európába, hogy megszerezze a Guinness Rekordok Szerkesztőségének elismerését.

Jelenleg egy nála jóval magasabb, Magarhoz képes "hórihorgas" kínai férfi, Ho Ping-ping hivatalosan a világ legkisebb embere, ő 73 centis.

 

 

 

Magar persze még nyúlhat, mert csak tavaly októberben töltötte be 18. életévét, de nem valószínű, hogy kínai vetélytársa fejére nő. A nepáli ifjú családja, már 4 éve is megpróbálta elismertetni fiuk kicsinységi rekordját, de Guinessék elutasították a kérvényt, mondván, még bőven nőhet Magar.

Tavaly októberben azután azonnal újból próbálkozott a család, ám nem kapott választ. Vasárnap kezdődött kampányútjuk Olaszországba vezet. Hogy miért nem rögvest Londonba, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.








FORRÁS: AP amerikai hírügynökség
FOTÓK: Internet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr461781552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása