2010.03.04.
21:31

Írta: Hirborze

Oscar: hétfőre meglesznek a díjak

Március 8-án, hajnalban derül ki, hogy idén kik vehetik át a szobrokat. Az idei Oscar-gálán két kategóriát lesz igazán érdemes figyelni – a legjobb film és a legjobb színésznő díjazottjának kilétéről senki sem mer biztos tippeket adni.
Sokan egyetértenek abban, hogy a magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradóra megrendezett díjátadón Christoph Waltz (Becstelen brigantyk) kapja a legjobb férfi, Mo’Nique (Precious) pedig a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrocskát, míg a férfi főszereplő kategória fő esélyese Jeff Bridges (Crazy Heart).
 





 

A legjobb színésznő díját azonban Sandra Bullock (Blind Side) épp akkora eséllyel kaphatja meg, mint Meryl Streep, aki a Julie & Juliában mély nyomot hagyott a nézőkben.
A legjobb film kategóriája már csak a tíz jelölt miatt is érdekes, de idén újfajta szavazási rendszer dönt majd a nyertesről – a szavazóknak egyetlen kedvenc megnevezése helyett rangsorolniuk kell a tíz alkotást.
 

 

 

A bonyolult értékelési folyamat után az is lehetséges, hogy nem a legtöbb szavazat birtokosa kapja az Oscart... A legtöbben egyébként az Avatar és a Bombák földjén küzdelmére számítanak, mások szerint a Becstelen brigantykat kihagyni a számításból nagy hiba lenne. James Cameron, Kathryn Bigelow és Quentin Tarantino a legjobb rendezés díjára is esélyesek. Az este házigazdái is valódi sztárparádét ígérnek: Steve Martin és Alec Baldwin mellett a díjak átadói közt Sean Penn, Kate Winslet, a Twilight sztárjai és Disney-tinisztárok is lesznek.

FORRÁS: Ned Ehrbar/Metropol World News

 

Szólj hozzá!

Címkék: oscar

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr531809980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása