2010.03.07.
13:56

Írta: Hirborze

Túlélt 4 hetet a hűtőházba zárva a cica

A kandúr, aki szabadulása után a Frosty (kb. Fagyottka) nevet kapta, fogsága alatt fagyasztott zöldborsón és a mirelitte zöldségek csomagolásáról lenyalt jégen élt.

 

 

 

 

A fekete-fehér cica feltehetőleg egy árúszállító kamionból került a hűtőházba az angliai Northamptonshire-ban. A folyamatos hideg miatt fagyási sérüléseket szenvedett, elvesztette farka és fülei egy részét, de az állatorvos szerint teljesen felépül.

Amikor árú érkezett a hűtőházba, elvileg kiszökhetett volna, de valószínűleg a nyüzsgés és a zaj miatt soha nem mert ilyenkor az ajtó közelébe menni.
 

Amikor a hűtőház személyzete felfedezte a macskát, megpróbálták befogni, de nem sikerült nekik, végül az állatvédők fogták meg. Most ők gondozzák Frostyt, de máris jelentkezett egy család, amely gyógyulása után befogadja.

FOTÓ: INTERNET

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr501816065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása