2010.03.14.
13:36

Írta: Hirborze

Árverezik Jackson bútorait

Júniusban árverezik el Michael Jackson luxusbútorait, amelyeket halála előtt rendelt egy nagynevű olasz cégtől, angliai otthonába - közölte pénteken egy amerikai aukciósház. A Las Vegas városába tervezett árverésen a popkirály több mint kétszáz személyes tárgya is kalapács alá kerül. A bútorokból kiállítást is tartanak.

 

 

 

 

A Julien's aukciósház közlése szerint az árverésre bocsájtott 22 bútort azért rendelte meg Jackson, hogy azokkal rendezze be anglliai otthonát, ahol Londonba tervezett koncertsorozata alatt lakott volna. A Colombostile Artisan nevű olasz luxusbútorgyártó által készített bútorokból az aukciósház kiállítást is rendez. Jackson angliai lakásának mását március 16 és május 30-a között egy ír múzeumban mutatják be. A kiállítást júniusban viszik Las Vegasba.

A bútorok között van két karosszék, amelyek értékét hatvanezer dollára becsülik, egy 150 ezer dolláros barokk szófa, valamint egy 120 ezer dolláros íróasztal. A bútorokon kívül Jackson több mint kétszáz személyes tárgya is kalapács alá kerül, köztük ikonikus fehér kesztyűje (harmincezer dollár), vagy "Bad" című számának aláírt szövege.

A Planet Hollywood kaszinóban tartandó árverésen ELvis Presley egy hajtincsére, Jummy Hendrix egyik színpadon használt gitárjára, vagy Britney Spears fellépőruháira is lehet majd licitálni. Forrás: AFP-Független Hírügynökség

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr231838778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása