2010.03.22.
21:52

Írta: Hirborze

Állatvédők tiltakoznak Mike Tyson galambshow-ja miatt

mike tyson pigeon-thumb-240x366Állatkínzással és illegális hazárdjátékkal vádolja egy nemzetközi állatvédő csoport New Yorkban Mike Tyson egykori nehézsúlyú bokszbajnok televíziós galambshow-ját.

A neves öklöző világéletében szenvedélyes galambtenyésztő volt, de sohasem versenyzett szárnyasaival. Az Animal Planet tévécsatorna számára most egy olyan műsor készül vele, amely galambversenyeken követi nyomon. A műsor jövőre kerülne adásba.

 

Az állatokkal való etikus bánásmódért harcoló PETA állatvédő szervezet azonban a múlt héten a brooklyni kerületi ügyészséghez fordult, és kérte az ügy kivizsgálását, mivel véleménye szerint a műsorban kegyetlenül bánnak a galambokkal, ráadásul a versenyek illegális fogadásokra sarkallhatnak.

Az Animal Planet szóvivője cáfolta, hogy bármiféle fogadás szóba került volna a műsorban szereplő galambversenyekkel kapcsolatban. Megjegyezte azt is, hogy a galambokkal "gyöngéden és tisztelettel bánnak a gazdáik", beleértve Tysont is.

MTI

mike-tyson-pigeons

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr601860900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása