2010.05.09.
16:54

Írta: Hirborze

A whisky lenne a hosszú élet titka?

Ted Binge 18 évesen kóstolta meg először a whiskyt, azóta minden nap iszik legalább egy pohárkával. A hamarosan a 100. születésnapját ünneplő brit férfi szerint a whisky a hosszú élet titka. Két hét alatt egy üveg whisky - ez a teljesítménye Ted Binge-nek, aki minden reggel a kávéja mellé felhörpint egy pohárkával az alkoholból. A férfi állítja, az italnak köszönheti, hogy hamarosan a századik születésnapját ünnepli.



A korábban vasutasként dolgozó férfi először 18 évesen, édesapja tanácsára kóstolta meg a whiskyt, hogy elmúljon a náthája. Bevallása szerint segített rajta az ital, amit azóta rendszeresen fogyaszt. Becslések szerint az évek során 2100 üveget ürített már ki.

Ted Binge, akinek vezetékneve magyarul ivászatot jelent 91 éves feleségével él Yorkban. Elárulta azt is, hogy nemcsak a whisky kicsattanó egészségének a titka: "Mindig is mondogattam, hogy a munka jót tesz az embernek. És szeretek nevetni, viccelődni, sőt néha még énekelni is".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr671986255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása