2010.06.17.
12:11

Írta: Hirborze

Kövess minket Facebookon és Twitteren!

Mostantól kövess minket Facebookon és Twitteren!
Ha úgy érzed nem kapsz elég információt a blogon, vagy csak nem szereted ezt a kommunikációs formát, kövess minket twitteren.






http://twitter.com/Hirborze

Azért is érdemes ott is figyelemmel kísérni minket, mert nem minden információ érdemes egy teljes blogbejegyzésre, így azokról csak egy linket rakunk ki twitterre.

A két legnépszerűbb internetes oldalt, a Twittert és a Facebook-ot több millió felhasználó látogatja naponta, hogy rövid üzenetekben osszák meg ismerőseikkel, mi történt velük aznap. A felhasználók akár fotókat, újságcikkeket is közzétehetnek személyes oldalukon, amire minden ismerős reagálhat.

Ha szeretnél kapcsolódni a Hír24 rajongóinak exkluzív táborához, nem kell mást tenned, mint ellátogatnod a www.twitter.com, vagy a www.facebook.com regisztrációs oldalára, ahol meg kell adnod egy felhasználónevet, egy jelszót és egy e-mail címet, és máris gyűjtheted az ismerősöket.

Ha a Hír24-et  is szívesen megismernéd, akkor a Twitter oldalán kattints ide, a Facebook oldalán pedig ide, és jelölj be minket!

Szólj hozzá!

Címkék: facebook twitter

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr812088702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása