2010.07.06.
00:30

Írta: Hirborze

A legtetkósabb nő

Egy amerikai nő, akinek a testét 95 %-ban tetoválások fedik, hivatalosan is megkapta a világrekorder címét a Guinness rekordok könyvétől. Julia Gnuse-t a Képes Hölgynek is nevezik, mivel testét dzsungel jelenetek, valamint kedvenc színészei és rajzfilm figurái díszitik - Ginger Rogerstől Popeye-en át Fred Flinstone-ig.

 

 

 

 

 

 

 

Mint azt a kaliforniai nő a The Daily Mail című brit lapnap elmesélte, eredetileg azért kezdte tetováltatni magát, mert egy ritka betegségben, porphyriában szenved. A bőre nem bírja a napfényt, fájdalmas kiütések keletkeznek rajta, amelyek nyomán hegek maradnak hátra. Egy plasztikai sebész barátja javasolta, hogy bőrszínű tetoválásokkal fedje el a hegeket.

A manőver nem sikerült, nem tudták eltalálni a megfelelő bőrszínt, amivel a hegek láthatatlanná váltak volna. Ezért - először a lábán - áttért a színes tetkókra. Idővel teljesen a rabja lett a tetoválásoknak, valóságos függőség alakult ki. Julia Gnuse azt is elmesélte, a tetoválások nem akadályozzák meg, hogy a napfény hatására kiütések borítsák el a bőrét, de elfedik a hegeket. A betegségére felírt gyógyszereket már nem szedheti, mert megvakulhat tőlük.

A testét teljesen befedő tetoválásokat mind ugyanaz a tetováló művész készítette.

 

Szólj hozzá!

Címkék: rekord tetoválás

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr812132290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása