2010.07.07.
23:01

Írta: Hirborze

Fegyelmi szolgálat közbeni tánc miatt

Hat izraeli katona fegyverrel a kezében táncra perdült Hebronban. Pechükre ezt videóra rögzítették és fel is töltötték a YouTube-ra. A hadsereg vezetésének nem tetszett a tánc, fegyelmi vár a szolgálat közben táncolókra.

Hat izraeli katonáról terjed egy rövid videó a videómegosztó szájtokon. A videón azt látni, hogy hat izraeli katona éppen fegyverrel járőrözik egy utcában. A háttérben hallani a müezzint, majd hirtelen váltás után Kesha Tik Tok című számát halljuk.

A hat katona pedig egyszerre elkezd táncolni. Nem is akárhogyan, betanult koreográfiát mutatnak be. Nagyjából egy perc után teljesen egyszerre abba is hagyják a táncot, majd továbbindulnak járőrözni, mintha mi sem történt volna.

Az egész jelenetet videóra is felvették és feltöltötték a YouTube-ra. Természetesen pillanatok alatt elterjedt, olvasók százai osztották meg, a média is felkapta a sztorit és megkeresték az izraeli hadsereget, hogy kommentálják a történteket. A nagy hírverés miatt az eredeti videót le is törölte a YouTube-ról annak feltöltője, de ezzel már nem tudta megállítani a terjedést. Azóta nagyon sok példányban megtalálható a videó a megosztókon.

 

Szólj hozzá!

Címkék: botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr62137245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása