2010.06.28.
16:19

Írta: Hirborze

Fia hamvaiból csináltatott tetoválást

Furcsa módot választott egy brit anya, hogy elhunyt gyermeke emlékét őrizze. Az 50 éves Kim Mordue ugyanis fia hamvaival készíttetet magának tetoválást. A hátára három motívum került fel: egy kabala fa, egy angyal, amint egy pillangót enged el, valamint egy versrészlet. A tetováláshoz használt tintába keverték be a három éve elhunyt fiú hamvait.




 

Az anya azt mondta: „a fiam visszakerült oda, ahonnan jött- ismét a testemben van. Amikor először hallottam erről a lehetőségről, azonnal el akartattam készíttetni, hogy így állítsak emléket Lloydnak”- mondta Kim Mordue.

A hamvakkal dúsított tinta bőrbevitelét sem bízta akárkire az asszony. Férje, David készítette el a tetoválást. Az apa ugyanis „tetkó-művész”.

A házaspár gyermeke, Lloyd ígéretes rögbikarrier előtt állt. A dél-walesi fiatal 20 évesen, 2007-ben hunyt el. Egy hétvégi bulizáson egyszerűen összeesett. Később kiderült, hogy a halálát a GHB partidrog okozta.

Forrás: metro.co.uk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr982116348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása