2010.03.18.
22:29

Írta: Hirborze

Hat hónap börtön állatkínzásért

Hat hónap börtön állatkínzásértHat hónap elzárásra, vagy 5,8 millió forintnak megfelelő bírsággal sújthatja a bíróság azt a 22 éves nőt, aki ittasan, szemrebbenés nélkül felgyújtotta nővére házi kedvencét, egy nyulat. Bunny csodával határos módon megúszta az incidenst, az állatvédők új otthont keresnek neki.
 

 

 

Megkezdődött annak a wythenshawe-i (Nagy-Britannia) nő pere, akit tavaly szeptemberben állatkínzás és gyújtogatás vádjával vett őrizetbe a stockport-i rendőrség. A 22 éves Katey Barber míg édesanyja és annak élettársa házon kívül tartozódott, hét üveg sör legurítása után úgy gondolta, bosszút áll mostohaapján, és felgyújtja annak ruháit a kertben. A lángnyelvekben gyönyörködve azonban meglátta a kerti kennelben - a stílszerűen Bunny névre keresztelt - tapsifülest. A családi kedvencet először bottal szurkálta, majd a bot végére papírgalacsint helyezett és meggyújtotta azt. A száraz széna pillanatok alatt lángra kapott, a házban alvó, ám időközben felébredt gyerekek azonban hiába próbálták az ittas ámokfutót megállítani, bezárta őket.

- Nézzétek már hogy szaladgál az égő nyuszi körbe-körbe - idézték a szemtanuk a kacagó Barber-t. Nem tudni miért, de miután kiszórakozta magát a nő, egy pohár vizet locsolt a háziállatra, aki szerencsésen megúszta a támadást.

- Sokkot kapott szegény kis állat, rettenetesen fél az emberektől, ami a történtek után nem is csoda. Úgy tűnik, teljesen felépült, és új gazdit keresünk neki - mondta a stockport-i állatorvosi rendelő egyik munkatársa. Barber tettéért 6 hónap börtönt kapott, de 20 ezer font (5,8 millió forint) bírsággal megúszhatja.
 

FORRÁS: BorsOnline

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr381851065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása