2010.06.21.
18:44

Írta: Hirborze

Megette a cellatársa tüdejét

Bíróság elé áll az a francia férfi, aki a vád szerint 2007 januárjában megölte a börtönbeli cellatársát, majd a felvágta a mellkasát, hogy kivegye és elfogyassza az áldozat szívét. A férfi végül tévedésből áldozata tüdejéből evett. A 39 éves elkövető pere az észak-franciaországi Rouen városában kezdődik, ahol azzal vádolják, hogy megverte, egy ollóval leszúrta, végül egy szemetes zacskóval megfojtotta cellatársát.



Vallomása szerint a gyilkosság után egy borotvapengével nyitotta fel az áldozat mellkasát, eltávolította egy bordáját, majd kivette egy szervét, amiről azt hitte, hogy társa szíve, ám valójában a tüdeje volt. A vád szerint a férfi a tüdő egy részét megette nyersen, a maradékot pedig a cellában lévő tűzhelyen hagymával megsütötte.

"El akartam venni a lelkét" - mondta vallomásában, aki a gyilkosság idején egy fegyveres rablás elkövetése miatt volt börtönben, és épp a tárgyalására várt. A hétfőn kezdődött gyilkossági perben várhatóan csütörtökön születik ítélet.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr652098908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása