2010.07.26.
11:17

Írta: Hirborze

Elnyelte a Föld a pirosnál várakozó autóst

Elnyelte a Föld a pirosnál várakozó autóst
Csodával határos módon menekült meg egy autó sofőrje. A járművet egyszerűen elnyelte a föld miközben a piros lámpánál várakozott. Az úttest beszakadt és az autó egy hat méter mély gödörbe zuhant. Hatalmas szerencséje volt, hogy élve maradt annak az autósnak, aki egy piros lámpánál várakozott az Egyesült Államokban, amikor beszakadt alatta a föld.
 

 

 

A fekete Cadillac és a sofőrje egy hat méter mély árokba zuhant bele. A járókelőknek kezdetben tátva maradt a szája a csodálkozástól, majd a sofőr segítségére siettek. Az autó vezetőjét ők húzták ki a járműből, aki a zuhanás következtében az eszméletét vesztette, ám nem sérült meg súlyosan.

A lyuk feltehetően a balesetet megelőző több napig tartó esőzés miatt keletkezett. A Cadillac sofőrje mikor magához tért azt mondta csupán arra emlékszik, hogy zuhant és beverte a fejét.
 

Fotó: MTI
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr452176810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása