2010.06.12.
16:29

Írta: Hirborze

7,7 milliós lakosztály egy éjszakára

Több mint 7,7 millió forintba kerül egy éjszaka a New York-i Four Seasons hotel luxuslakosztályában, és ami a hihetetlen, nem ez a legdrágább az Egyesült Államokban. A Playboy-mogul Hugh Hefner több mint 10 milliót is elkér egy, a Las Vegas-i villájában töltött éjszakáért.  Itt sofőr, személyi edző és saját testőr várja a gazdag vendéget, aki akár a balkonon is jakuzzizhat pezsgővel a kezében a Central Parkra való kilátással.

 

 

A fürdőszobában kristályból van a mosdó, aranyfüsttel borították a csaptelepeket és velencei selyemből készültek a kárpitok. A szállodának szigorúan titkos a vendéglistája, az viszont nem titok, hogy a kaszinó legfizetőképesebb vendégét ingyen is vendégül látják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napimuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr12076503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása